Personal training

Doelgericht op je einddoel af met personal coaching

Ben je op zoek naar een geschikte trainer voor personal coaching in Zwolle? Dan moet je bij Advance Sports Fit Centre zijn. Of je nou wilt afvallen, gespierder wilt worden of aan jouw conditie wilt werken, ik help jou om jouw doelen te bereiken. Met persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte trainingen krijg je gegarandeerd de beste sportbegeleiding.

Het vaststellen van jouw doelen

Personal coaching is een trainingsvorm waarbij we gefocust naar jouw doel toewerken. Dan moet je natuurlijk in eerste instantie wel een doel hebben. Zowel beginnende sporters als gevorderden kunnen bij Advance Sports Fit Centre terecht. Zo kan ik optreden als personal coach voor topsporters die weer in vorm willen komen maar bied ik ook sportcoaching aan mensen met overgewicht of mensen die in een revalidatieproces zitten.

Tijdens een eerste ontmoeting bespreken we samen jouw doelen. Ik kan je een realistisch beeld geven van de haalbaarheid hiervan. Afhankelijk van jouw situatie bied ik eventueel voedingsadvies. De rest van de trainingen brengen we echter voornamelijk in de sportzaal door. Ik ben jouw stok achter de deur én het steunpunt waarbij je altijd terecht kunt.

Trainen met een personal trainer

Afhankelijk van jouw wensen en vraagstuk, vindt personal training individueel plaats of in kleine groepjes. Dat laatste is vanzelfsprekend alleen het geval als iedereen dezelfde doelstelling heeft. Ook bij groepslessen staat persoonlijke aandacht centraal. Daarom werk ik nooit met groepen groter dan zes personen. Respect voor elkaar staat te allen tijde hoog in het vaandel.

Mental/physical coach

Werken aan lichaam en geest met Mental & Physical coaching

Heb je het gevoel dat je vastzit en weet je niet hoe je verder moet? Lichamelijk bezig zijn kan enorm helpen om hier meer duidelijkheid over te krijgen. Bij Advance Sports Fit Centre kun je terecht voor een combinatie van mental coaching en sport in Zwolle om zo een gezonde geest in een gezond lichaam te bereiken. Hierbij wordt het mentale ondersteund door het fysieke, om zo weer een goede balans te realiseren.

Goede gesprekken voor mentale steun

Onder mental coaching en sport versta ik een combinatie tussen mental en physical coaching. Simpel gezegd bestaan de trainingen dus uit sporten én uit gesprekken. Met uiteenlopende problemen kun je hiervoor bij mij terecht. Gaat het bijvoorbeeld niet zo goed op school of op je werk? Of ben je jouw motivatie kwijt? Dan help ik je graag verder. Mental coaching is altijd één op één zodat je volledige persoonlijke begeleiding krijgt.

Mensen met problemen, op welk gebied dan ook, hebben vaak behoefte aan een uitlaatklep. Deze is uitstekend te vinden in het sporten. Blokkades, frustraties en emoties kun je op een fysieke manier uiten om er vervolgens mij over in gesprek te gaan. Aan het begin van een training bespreken we hoe het de afgelopen periode is gegaan; een stukje reflectie. Vervolgens gaan we de zaal in voor training. Ik geef je alle handvatten die je kunt gebruiken en zorg ervoor dat je tevens thuis aan de slag kunt met eenvoudige oefeningen. Vele grote bedrijven maken gebruik van mijn expertise voor hun werknemers, maar ook dit is voor de particuliere sector van toepassing.

De juiste oefeningen om jouw doel te bereiken

Tijdens jouw eerste training laat ik je een aantal standaardoefeningen uitvoeren zodat we samen precies kunnen vaststellen wat je nodig hebt. Ik observeer jou hierbij goed: ik kijk naar je bewegingen en je gedrag. De oefeningen die we in de daaropvolgende sportcoachingen doen, zijn dan ook volledig afgestemd op jouw vraagstuk. Zo kan je de ene training bezig zijn met kickboksen en trainen we de week daarop met Body Circuit Training. Als prioriteit staat altijd je persoonlijke groei.


Sporten voor bedrijven

Bedrijfssport wordt vaak aangeboden in de grote massa. Als deelnemer maak je anoniem onderdeel uit van een groot sport- of gezondheidscentrum. Bij de ingang wordt er veelal toegang verkregen doormiddel van een pasje, om vervolgens een, door de computer opgestelde, trainingslijst af te werken.

De visie en werkwijze van Advance Sports is juist het tegen over gestelde van deze onpersoonlijke manier van begeleiden. Bij Advance Sports gaat het om de persoonlijke benadering en sociaal contact, van mens tot mens. Een van de kernwaarde is dat er persoonlijke aandacht is voor elke sporter. Met de trainer en deelnemer wordt een uniek ontwikkel- en groeiproces aangegaan. In dit proces is er vanzelfsprekend aandacht voor blessures, oververmoeidheid etc. “Als iemand niet komt voor een training valt dat meteen op bij ons. Dan merk je dat mensen heel erg betrokken zijn op elkaar.” Dit is de reden dat deze “Bedrijfstraining” regelmatiger valt onder de Mental & Physical Coaching. En dat hoeft niet altijd één op één te zijn, maar ook in kleine groepen van maximaal vijf personen.